StockholmsLobbyn den 28 april kl 16.00 - 17.55

Rekryterings- och jobbsökareventet, Eriksbergsgatan 8B nb (T-bana Östermalmstorg, uppg Stureplan, bakom Humlegården), Stockholm

Gerd Wallin, karriärcoach, ansvarig och författare tll boken "Mötet - nyckeln till ditt nya arbete" bjuder för tredje gången in till en inspirerande eftermiddag.

 

Idag är det ett framgångskoncept att möta kontakter som i sin tur kan leda dig till ditt arbete/praktik.

Arbetsgivare och personer i och utanför arbete och karriär som söker arbete, är välkomna att mingla och skapa kontakter som kan leda till arbete. Arbeten i olika branscher: IT, ekonomi, projektledning, marknad, assistent, administration, förskola, hushållsnära tjänster med mera.

Eftermiddagen varvas med föredrag och mingel. En eller två intressanta korta föredrag kommer att hållas under eftermiddagen.

Utställande arbetsgivare/företag kommer att presenteras här på hemsidan löpande, samt i sociala media, där eventet även ligger.

Utställare:

- Fotograf www.jinisofia.se

- Butterflying today, crowdfounding för kvinnligt företagande

- Find My Skills

- Creopack www.creopack.se

 

Sponsorer:

- Event & Catering To Your Profile

- Qoola Qvinnor www.qoolaqvinnor.se

- InRum www.inrum.se

 

Företagen har även möjlighet till en kortare presentation på StockholmsLobbyn. 

Under eftermiddagen sponsrar Annica Järking, To Your Profil med en lättare måltid.

Företag som är intresserade att representera sig är välkomna att medverka för en kostnad om 2500 kr ex moms och anmäler sitt intresse per mail tilll: gerd@coachingochkonsult.se. Anmälningsavgift 500 kr ex moms. Vill du också vara med och sponsra? Hör av dig till Gerd Wallin.

Personer i och utanför arbete och karriär som söker arbete eller praktik, anmäler sig gratis på Simple Sign up länken: https://simplesignup.se/event/72289-stockholmslobbyn-den-28-april-kl-16-1755

Hör av dig vid frågor.

Varmt välkommen till en inspirerande eftermiddag för alla parter!

Gerd Wallin, Certifierad Coach ACC ICF

076-223 41 56

www.coachingochkonsult.se