Jag fokusera på dina förmågor, talanger och styrkor


Att möta människor och hjälpa dem att växa är min största drivkraft som coach. Jag tror på den positiva utvecklingen, som utgår från varje persons unika förmågor. 

Om gerd Wallin, karriär- och företagar coach.

Om Gerd Wallin

Med gedigen erfarenhet av att arbeta med och möta männsikor tar jag mig an coachingjobb, hjälper personer till företagande, nytt jobb och ordnar event.

Jag är utbildad coach från Coachutbildning Sverige AB. Jag har också vidareutbildat mig med kurser som: Cocha team och grupper, KBT-coaching, säljutbildning och certifikat i affärskommunikation.


Större delen av livet har jag arbetat med människor på olika sätt. Några av erfarenheterna och kunskaperna som jag har med mig är:


  • Arbete med barn och vuxna, och med olika funktionshinder.
  • Jobb inom försäljning och administration.
  • Drivit min egen sekreterarservice/skrivbyrå.


När du möter mig kan du räkna med att bli respektfullt bemött, att jag lyssnar, är närvarande, nyfiken och att jag utmanar dig och väcker frågor som du behöver få svar på.


Jag har kreativa sidor som ofta kommer väl till hands när jag ordnar eller är värd för events eller håller i  mina kurser.


Kvalitet och trygghet


Jag är utbildad coach enligt ICF, International Coach Federation. Det innebär att jag följer de riktlinjer som ICF har för coaching. Riktlinjerna handlar bland annat om förhållningssätt, etik och professionalitet. Jag gör mitt bästa för att du ska få det stöd du behöver för att ta steg framåt. 


Du kan läsa mer om ICFs riktlinjer på deras webbplats: 

www.icfsverige.se

Hållbarhet


Som person är det viktigt för mig att vara delaktig och göra skillnad. Hållbarhet är en hjärtefråga, både när det gäller arbetslivet och att ha ett hållbart yrkesliv och att på många andra sätt tänka och agera hållbart. 


Jag tar alltid tåget till coaching och events istället för bil, eller går om det är möjligt. När jag väljer lokal att hålla event eller aktiviteter på tänker jag också hållbart. Ett exempel är att jag har valt att lägga event på restaurang Sopköket i Söderhallarna i Stockholm. Sopköket arbetar cirkulärt med att rädda råvaror och jobbar aktivt för att minska matsvinnet. Det är ett tänk som jag uppskattar mycket. 


Jag håller även jobbsökargrupper och är aktiv på hållbara vegetariska restaurangen Glassbaren i Rönninge.


Läs gärna mer om Sopköket på deras webbplats


Den viktigaste personen i ditt liv är du

Här du frågor om hur du kommer vidare i livet med en specifik fråga, eller med jobb är du varmt välkommen att höra av dig till mig, så tar vi ett 20 minuters samtal för att se hur jag kan hjälpa dig.

Så här fungerar det att jobba med mig:


För att veta om du och jag är rätt för varandra, bjuder jag dig på ett kortare samtal på 20 minuter, där vi får möjlighet att prata med varandra. Först därefter bestämmer vi om vi ska fortsätta jobba tillsammans.

unsplash